Oblastní charita Sušice - středisko Sušice, Havlíčkova 110

Havlíčkova 110/4, Sušice, 342 01 Oblastní charita Sušice, Volšovy 1, Sušice, 342 01 Vedoucí zařízení: Ing. Štěpánka Brabcová - vedoucí zařízení, Mgr. Olga Hynoušová - vedoucí zařízení
  • Tel.: 731 402 920, 731 402 910, 376 523 324

Sociální poradna Racek, kontaktní místo pro zájemce o služby, zázemí pracovníků přímé péče (pečovatelská služba, osobní asistence, odlehčovací služby), sklad kompenzačních pomůcek
Oblastní charita Sušice

Seznam lidí:

Jana Plasová - pracovník sociálních služeb Mgr. Lenka Krátká - pracovník sociálních služeb Bc. Monika Věchtíková - pracovník sociálních služeb Dobromila Dach Rung - administrativní pracovník Ing. Štěpánka Brabcová - vedoucí zařízení Veronika Hrečínová - ředitel Pavla Hauzarová - pracovník sociálních služeb Tereza Havlova-Tymichova - pracovník sociálních služeb Jitka Fuksová - pracovník sociálních služeb Růžena Jarolímová - pracovník sociálních služeb Veronika Friedlová - pracovník sociálních služeb Denisa Marešová - ředitel Gabriela Němcová - pracovník sociálních služeb Aneta Beranová - pracovník sociálních služeb Lenka Urbanová - pracovník sociálních služeb František Huml - pracovník sociálních služeb Mgr. Olga Hynoušová - vedoucí zařízení Mgr. Marie Prchalová - pracovník sociálních služeb Milena Petružálková - pracovník sociálních služeb Markéta Klímová - pracovník sociálních služeb Jiří Charypar - pracovník sociálních služeb Monika Jonášová - pracovník sociálních služeb Bc. Veronika Dražková, Dis. - pracovník sociálních služeb

Seznam služeb: